2017. január 2., hétfő

Fogyni a zöld kávéval

Meglehetősen különösnek hangzik, amikor azt olvassuk az interneten és az újságokon, hogy a zöld kávéval meglehetősen könnyedén le lehet fogyni. Pedig a kutatások is alátámasztják a zöld kávé hatékony súlycsökkentő tulajdonságát. Sőt nemcsak a testsúlytól szabadulhatunk meg, hanem a cellulittól is, így néhány héten belül már újra beleférünk majd kedvenc ruháinkba. A zöldkávé ezenfelül jót tesz az egészségnek és a bőr állapotának is, ráadásul könnyen elérhető a bioboltokban és a webáruházakban.

Hogyan működik a zöld kávé?

A zöld kávébab rendszeres fogyasztásával a testzsír mennyisége nagymértékben csökkenthető. A zöld kávéval történő fogyás egy igen egyszerű alapelven alapszik: napi 800 mg zöld kávé kivonatot kell megenni, ami a zöld, pörköletlen kávészemek őrleményét tartalmazza. Ez a készítmény lassítja a glükóz felszívódását a szervezetben, ami által képes megakadályozni a zsír felhalmozódását. Egy tanulmány bebizonyította, hogy a zöldkávé még úgy is igen hatásos, ha egyébként nem változtatunk az életmódunkon, viszont a rendszeres testmozgással és a kiegyensúlyozott étrend segítségével a fogyás is felgyorsítható.

Mitől olyan jó a zöld kávé?

A zöld kávé jobb, mint bármelyik más fogyókúrás szer, hiszen ez egy természetes anyag és ráadásul semmilyen mellékhatása nincs. A zöld kávé tehát tökéletes megoldás a fogyni vágyók számára. Számos tanulmány igazolta a zöld kávé hatékonyságát. A zöld kávé képes megőrizni is az elért, ideális testsúlyt.

További érdekességek a zöld kávéról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése