2017. január 24., kedd

Zöld kávé mitől más?

A zöld kávébab nevét a színéről kapta, formája pedig hasonlít a barna társához, de sokkal egészségesebb nála.

Egy ízletes kávé élvezete mellett a zöld kávénak zsírégető és antioxidáns hatása van.

Csökkenti az éhségérzetet és mindenféle kellemetlen szívdobogás nélkül leszünk tőle energikusak és frissek.

A zöld kávéban található koffein nem ugyanaz, mint a fekete kávéban lévő, az előbbi lassabban, de hosszabb időre fejti ki hatását, és a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmaz polifenolokat is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól.

A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető és antioxidáns hatásai is ismertek, egy jóízű forró kávét kortyolgatsz, és még a felesleges kilók és a méreganyagok is távoznak a szervezetedből.

Nem csak a fogyni vágyóknak nyújt segítséget a zöld kávé, hanem a cukorbetegeknek is.Jó hír a kávé szerelmeseinek, hogy a klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását, így akadályozva meg, hogy a glükóz bejusson a véráramba és megnövelje a vércukorszintet.

A zöld kávé miközben fokozza az ébrenlétet, növeli a memóriát is, ami egy-egy vizsgaidőszakban igazán jól jöhet.

Azoknak akik nem kaptak kedvet a kávézáshoz, és egyszerű és természetes módon szeretne megszabadulni a felesleges kilóktól, kipróbálhatja a zöld kávé kapszulát, mely szintén tartalmazza a jótékony klorogénsavat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése